Over WAC

WAC staat voor Week van Alle Cultuurmakers en zal in 2021 de gehele maand september plaatsvinden onder de titel Open Up.  De WAC is voor iedereen die actief met kunst bezig is, voor of achter de schermen, én voor iedereen die daarvan wil genieten! Kunstcircuit Deventer is de WAC coördinator in Deventer.

Deventer is niet de enige stad waar een WAC wordt georganiseerd, overal in Overijssel zijn lokale WAC initiatieven. Overijssel toont talent!  De ruim 450.000 amateurkunstenaars in Overijssel zijn belangrijk voor een dynamische, aantrekkelijke en sociale samenleving. We steken samen veel energie in vernieuwing, verwondering en vermaak binnen onze dorpen en steden.

Wie kan meedoen?
Iedereen die cultuur maakt,  in je eentje, samen of in een groep of vereniging. Jong of oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Je kunt je passie voor je kunst laten zien  en laten bekijken, door je aan te melden voor de WAC Deventer. Dat kan met bijvoorbeeld een  wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob.

Wil je meedoen?
Meld je dan aan via het contactformulier. En we nemen z.s.m. contact met je op.

Wil je een voorstelling/concert/repetitie/workshop bezoeken?
Het programma kun je op deze site bekijken.

In Deventer wordt de WAC gecoördineerd door Kunstcircuit Deventer