Over WAC

WAC staat voor Week van Alle Cultuurmakers en vindt in 2019 plaats van 14 t/m 23 juni. De WAC is voor iedereen die actief met kunst bezig is, voor of achter de schermen, én voor iedereen die daarvan wil genieten! Kunstcircuit Deventer is de WAC coördinator in Deventer.

Deventer is niet de enige stad waar een WAC wordt georganiseerd, overal in Overijssel zijn lokale WAC initiatieven. Overijssel toont talent!  De ruim 450.000 amateurkunstenaars in Overijssel zijn belangrijk voor een dynamische, aantrekkelijke en sociale samenleving. We steken samen veel energie in vernieuwing, verwondering en vermaak binnen onze dorpen en steden.

Veel Overijsselse gemeenten tonen komende maanden hun creatieve karakter tijdens lokale edities van ‘Ik Toon de WAKweek’. Inwoners worden uitgedaagd hun creatieve talenten te ontplooien en een breed publiek geeft waardering aan al die amateurkunstenaars die hun passie durven te tonen. Met persoonlijke verhalen maken we samen in heel Overijssel de impact van kunst zichtbaar.

Wie kan meedoen?
Iedereen die cultuur maakt,  in je eentje, samen of in een groep of vereniging. Jong of oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Je kunt je passie voor je kunst laten zien  en laten bekijken, door je aan te melden voor de WAC Deventer. Dat kan met bijvoorbeeld een  wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob.

Wil je meedoen?
Meld je dan aan via het contactformulier. En we nemen z.s.m. contact met je op.

Wil je een voorstelling/concert/repetitie/workshop bezoeken?
Het programma kun je op deze site bekijken.

In Deventer wordt de WAC gecoördineerd door Kunstcircuit Deventer