Programma 16 juni

ZONDAG 16 JUNI

14.00 & 19.00 uur | Jubel Festival door Studio DanZo
Vrolijke familievoorstelling van Studio DanZo waarin vol energie en passie gedanst wordt, waarbij je als publiek zin krijgt om mee te dansen. Jong en oud van beginner tot gevorderd. Iedereen zal schitteren tijdens JUBEL FESTIVAL.
Deventer Schouwburg Klik voor meer info

15.00 uur | Concert Muziekvereniging Eendracht
Ook dit jaar weer een gezellig familieconcert Eendracht Totaal. Tijdens deze muzikale middag treden alle leden van Eendracht op, de blokfluiters, koperleerlingen, houtleerlingen, startorkest, opleidingsorkest, het Sfeerorkest, Het Stijlorkest en ook het harmonieorkest.

I.v.m. een popconcert naast Gemeenschapshuis De Kuip is Eendracht Totaal dit jaar in de gymzaal van Het Roessink aan de Fonteinkruid 130.

Van 15.00 tot 17.00 uur, toegang gratis

Foto Eendracht Colmschate

16.00 uur | Mozart – vader & zoon, concert door Deventer Vocaal Ensemble
Het Deventer Vocaal Ensemble brengt de mis in C majeur van Wolfgang Amadeus Mozart  (KV 167) ten gehore. De afzonderlijke delen van de mis zullen worden afgewisseld met stukken geschreven door Leopold Mozart, de vader van Wolfgang. Ook zullen er brieven van vader Leopold aan zoon Amadeus worden voorgedragen en zal een jeugdige Mozart stukken spelen uit het “Notenbuch fur Wolfgang”, geschreven door Leopold voor Wolfgang. Het Parnassus Ensemble begeleidt het Deventer Vocaal Ensemble bij dit Mozart-project.

De Bibliotheek Deventer, kaartverkoop en nadere informatie via www.deventervocaalensemble.nl

DVE nieuw

Meisje van de Waag
Op 8 mei 2020 bestaat de NV Deventer Schouwburg 150 jaar en viert dat onder andere
met het jubileumevenement ‘Meisje van de Waag’; een stadsbreed musicalproject over
de stad Deventer. Meisje van de Waag is een musical over lef; het lef om te durven dromen, het lef om verder te kijken dan je eigen wereld, het lef om voor jezelf op te komen, het lef om lief te hebben.

Meedoen?
Voor deze musical worden amateur zangers en acteurs gezocht. Negen maanden lang word je als deelnemer aan musical ‘Meisje van de Waag’ klaargestoomd door een professioneel artistiek team. Wil jij meedoen en ben jij 15 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities op 15 en 16 juni via audities@tabula-rasa.nu

TERUG NAAR HET OVERZICHT