Programma 14 juni

VRIJDAG 14 JUNI

17.00 uur & 19.00 uur | Musical “On Stage Now”
De kindermusical groep van “On Stage Now “ brengt de musical Calamity Jane. De kinderen spelen, zingen en dansen het ware verhaal van de legendarische heldin, tevens grootste leugenares van het Woeste Wilde Westen: Calamity Jane. Aan een relatie met Wild Bill Hickock – nog zo’n mythe uit de Far West – hield zij een dochter over. Ze stond Janey echter af voor adoptie aan een rijke Engelse koopvaardijkapitein, met de bedoeling het meisje een beschaafde opvoeding te geven. Later wilde Calamity Jane haar dochter terug, maar zou die dochter haar onwaarschijnlijke moeder nog aanvaarden? Gebaseerd op historische gegevens, gebracht met een ferme snuif koldereske humor en een fikse dosis ambiance muziek (country, folk, rock, blues)… is dit een onvervalste western in het Nederlands voor jong en oud! Alle rollen worden gespeeld door kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar.

Bibliotheek Deventer, duur van de voorstelling 60 minuten
Eerste voorstelling zaal open om 16.45 uur,

Tweede voorstelling zaal open om 18.45 uur

Kaartverkoop via Deventer Bibliotheek. Klik voor meer info

19.30 uur | Anders bekeken, de film van Theater Onbeperkt (reg. Luisella Lai)
Nederlands gesproken / ondertiteld

Poster_andersbekeken_A5_HR

Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van Theater Onbeperkt, een theatergroep voor mensen met en zonder beperking, is een speelfilm gemaakt.In de film staat het omdraaien van wat ‘normaal zijn’  is centraal. We zien in de film een dorp dat wordt bewoond en draaiende wordt gehouden door mensen met een beperking. Als een huis leegkomt, dringt het langzaamaan door bij de dorpelingen dat het huis bewoond gaat worden door ‘normale’ mensen. En dat roept bij dorpsbewoners gemengde reacties op.

Aan de film hebben honderden spelers, figuranten, muzikanten en vrijwilligers meegewerkt. De stuntscene was ook te zien in het TV-programma Down met Johnny.
Camera en montage door Videogroep Olst-Wijhe.

Tijdsduur: 90 minuten

Deventer Schouwburg | De film is ook te zien op 23 juni in Holstohuus Olst om 20.00 uur en op 28 juni in het Titus Brandsmahuis (19.30 uur) en op 30 juni in Filmhuis de Keizer (16.15 uur). Zie voor kaartverkoop www.theateronbeperkt.nl

TERUG NAAR HET OVERZICHT